Maite Bravo Molina

InterioristaC/ Equador 2, pis 5è
08029 Barcelona
Tel: 639 209 637 / 93 511 41 30
maitebravo@cubi80.comEs va graduar en Disseny d'Interiors en el Centro Internacional de Estudios Artísticos INTERART, S.A. – IADE de Barcelona. Després d'haver col·laborat en diversos estudis de disseny i arquitectura, en 1999 va crear el seu propi estudi: “Cubí 80. Renovació d'espais”, especialitzat en serveis d'interiorisme i decoració.

Idea, desenvolupa, coordina i dirigeix projectes i reformes de vivendes totals o parcials, a més d'espais comercials. Varis dels seus projectes s'han plubicat en diferentes revistes nacionals com Micasa, Clara o Casadiez.

La Maite Bravo ha escrit i publicat el llibre "¡Bravo por tu casa! Decoración e interiorismo de tu hogar" (Ed. Edhasa, Colección Elipse), on explica el seu mètode de treball facilitant un procés de reflexió i decisió per aconseguir uns espais equilibrats, funcional i estèticament segons gustos i estil. (Amazon)

Ha impartit clases de formació especialitzada en interiorisme en Bellarty i realitzat conferències a la Facultat de Belles Arts de la UB en les jornades de disseny Nexes.

La Maite destaca per ser una professional propera als seus clients, ajustant-se a les seves necessitats i personalitat. Les solucions que es proposen son senzilles, funcionals i busquen l'equilibri dels diferents ambients.