Assessorament puntual en interiorisme i decoració
Alguna vegada t'has preguntat com seria transformar els teus espais amb assessoraments personalitzats?
Treballem amb tu a casa teva o a la botiga proveïdora ajudant-te a triar, resoldre dubtes, ordenar les teves idees i reflexionar sobre com vols viure a casa teva.
Preu: 70.- €/hora + IVA. Desplaçaments fora de Barcelona no inclosos.Redistribució de mobiliari existent

Treballem junts per reorganitzar i redistribuir els teus mobles, ja sigui canviant-los de lloc o d'estança. Eliminem o afegim peces segons sigui necessari, aconseguint una distribució harmoniosa que revitalitzi la teva llar de manera eficient i atractiva.

Elecció de colors

El nostre servei et guia a l’elecció de colors per a les parets de casa teva. A més, si és necessari, t'oferim propostes de revestiments com paper, tècniques de pintura, fusta, sòcols alts, etc. T'ajudem a transformar el teu ambient amb estil i harmonia.


Elecció de teles

T'acompanyem a la botiga per seleccionar conjuntament teles per a cortines, tapissats, coixins... Fem que la selecció de teixits per la teva llar sigui fàcil i personal. Amb el nostre assessorament assegurem que cada elecció reflecteixi el teu estil i complementi el teu espai amb elegància.

Optimització de la il·luminació

Analitzem amb cura la teva il·luminació actual i, basant-nos en les teves necessitats i funcions específiques de cada espai, realitzem els ajustos necessaris. Ja sigui redistribuint, anul·lant o complementant, el nostre servei busca millorar la il·luminació de manera personalitzada, creant ambients més funcionals i atractius a casa teva.


Elecció de materials per a cuina o banys

T'orientem en l’ elecció de materials per a la teva cuina i bany. Junts, explorem botigues, seleccionant els elements adequats per a tu: ceràmiques, sanitaris, aixetes, mobiliari, taulells, electrodomèstics... Amb el nostre assessorament, transformarem els teus espais amb estil segons la teva personalitat.

Distribució de mobiliari de cuina

Optimitza la teva cuina amb el nostre servei de distribució de mobles. Junts, reflexionem i decidim la disposició ideal de tots els mòduls: calaixos, portes, prestatgeries i accessoris per a maximitzar l'emmagatzematge i la funcionalitat. Oferim solucions personalitzades que fusionen estil i practicitat, transformant el teu espai culinari en un lloc eficient i estèticament agradable.


Consells d'obra

Obté respostes directes i solucions immediates. Aquest servei ofereix reunions puntuals i a demanda amb els operaris al lloc, ja sigui que la teva obra estigui en curs o encara per començar. Resolem els teus dubtes de manera eficient, proporcionant orientació in situ per assegurar l'èxit del teu projecte de construcció.

Preparació de pis per llogar

Assessorem sobre les accions d'obra necessàries per deixar el teu pis en òptimes condicions per llogar. Des de suggeriments sobre millores estètiques fins a ajustos pràctics, t'orientem per garantir una impressió positiva i atreure potencials inquilins.


Distribució sobre plànol

Transformem el teu espai des del plànol existent. Treballem junts per planificar la distribució de mobiliari, decidint la disposició de la il·luminació i marcar ubicacions d'endolls i interruptors. Amb el nostre servei, analitzem i optimitzem la teva llar des del principi per aconseguir la millor funcionalitat i estètica.

Decoració low-cost

Junts busquem opcions assequibles, online o en botigues físiques, per trobar mobiliari, il·luminació, catifes i complements que transformin la teva casa sense comprometre el teu pressupost. Amb el nostre servei, aconseguim una decoració estilosa i funcional sense gastar massa.


Regal

Vols regalar alguna cosa diferent? Sorprèn amb el nostre assessorament puntual en interiorisme i decoració. Tria entre els nostres serveis disponibles i dóna als teus éssers estimats l'oportunitat de transformar els seus espais de manera única.