Opinions dels nostres clients


- Paral·lel -
"M'he quedat molt contenta i satisfeta amb el treball realitzat per la Maite. Ha sabut aprofitar I optimitzar molt bé els espais pensant en les necessitats que jo tenia com a client. Un altre punt fort d'ella que m'ha agradat molt es que trova la millor solució en qualitat i preu adaptada a l'obra en el seu conjunt. El resultat ha sigut fantàstic, ens ha agradat molt, no només a mí si no a tots els que han vist el pis després de les obres. En la meva opinió, la seva aportació ha estat de gran valor en el resultat final. És molt professional amb gran experiència, posa molt d'entusiasme en tot allò que fa i això es nota, jo sola no ho hagués aconseguit! A tot això, afageixo que és una gran persona i de tracte súper afable, a més de ser molt empàtica, sap conectar molt bé amb lo que una persona vol i desitja. Per això, si voleu decorar la vostra casa o el vostre espai, us la recomano!!"


- New York -
"Em va encantar treballar amb Cubí 80. Em vau ajudar a pensar en la distribució de la meva casa d'una manera efectiva i evitar errors que després m'haguessin costat molt corregir. A més, em vau ajudar a equilibrar bé el pressupost estalviant on no es nota i gastant una mica més en aquelles coses més vistoses. Gràcies!!"


- Enric Granados -
"La meva experiència amb la Maite Bravo i el seu equip de Cubí 80 la calificaria d'excel·lent. La Maite és un 10, és una persona ben formada que capta de seguida els teus gustos i necessitats i porta a terme el treball liderant el seu equip amb una professionalitat a la que no estem acostumats. Hem fet amb ella 2 reformes completes de pisos i obres en un pis mentres vivíem. Se n'ocupa de tot, que els horaris interfereixin lo menys posible en la teva vida diària. És una persona capaç de dissenyar el plànol de la casa i la distribució de totes les acometides de subministres i per altra banda, estar pendent dels detalls més petits a nivel decoratiu. Pels pisos nous, ella ha anat prèviament a les botigues dels distribuidors i ha separat el que creia que s'adaptaba al nostre gust i necessitats, facilitant molt la nostre feina de selecció. Una vegada acabada l'obra principal, ens ha atès per qualsevol necessitat relacionada amb la casa, per petita que sigui. Treballa amb bons operaris i controla ella mateix de forma exhaustiva tot el procés. Evidentment un bon servei s'ha de pagar, però en el nostre cas en que el meu marit i jo treballem tot el dia fora de casa ens ha sortit molt a compte."


- Indústria -
"La meva experiència amb la Maite Bravo ha estat fantàstica! Varem fer un bany “de nois”, petit però molt elegant, funcional i modern. Li va saber donar el toc masculí en el seu punt just. Els meus fills van quedar encantats!. Va tenir en compte fins l'últim detall pràctic, i va controlar l'execució de l'obra amb molt de rigor i exigència. Una gran professional que fa que tot sigui molt fàcil, capta des de el primer moment el que vols i el que t´agrada... i simplement ho millora! Es va ocupar de tot (fins i tot d'escollir una escombreta monísima!) i el resultat fou moltíssim millor de lo que imaginava. Y molta qualitat, profesional i humana. Un plaer haver treballat amb ella."


- Còrsega -
El treball desenvolupat a l'adecuació d'algunes estances del meu domicili per l'equip Cubí 80 ha significat una veritable experiència de qualitat. La seva directora, la Maite Bravo, ha aconseguit uns resultats funcional i econòmicament oportuns amb una veritable excel·lència en el disseny realitzat i en la realització de l'obra. I tot ell, amb una sensibilitat exquisita respecte a les inquietuts personals que tots els clients tenim respecte a la nostra propia vivenda.


- Gran Via -
Molt contenta amb l'obra! Molt bons professionals! El meu pis ha quedat preciós. Cubí 80 recomanable 100 per cen!"


- La Mallola -
"A vegades pots no tenir ni idea per on començar, crec deu ser la majoria de casos! La Maite intenta primer de tot, conèixer com ets, gustos, manera de com et mous per casa teva, costums... és molt important! Però d'altres, pots tenir clar el que no vols, però sí el que t'agradaria en cada estança de casa teva, saps com vols que sigui, utilitat que hi vols donar, què hi posaries, tens una idea dins al teu cap, però sovint no saps ni on buscar-ho ni menys trobar-ho. A base de moltes estones, converses, intercanviant opinions, colors, textures, estils... La Maite em va captar molt aviat el que jo volia. A més, a mida que anàvem parlant, m'anava ensenyant catàlegs des de cadires, taules, robes, etc. i així anava decidint utilitat i estil que volia que tingués cada estança. Amb aquesta primera idea, després anàvem decidint i veient en viu, mitjançant desplaçaments a botigues que ella em portava i així m'era fàcil anar decidint. En resum, era emocionant i també he de dir que quan has de decidir moltes coses en poc temps t'estresses i això és normal. Al final quan veus tot acabat, recordes cada decisió i després rius dels nervis passats. La veritat m'ha estat d'un gran ajut, sense cap dubte.""


- Avinguda de Madrid -
"Treballar a Cubí 80, va ser una experiència meravellosa i fàcil al mateix temps. Al primer instant la Maite Bravo va captar les meves necessitats i il·lusions per una reforma integral i ho va plasmar a la perfecció en plànols, imatges i materials... Contractar els seus serveis va ser en el seu moment la millor decisió. Capta la idea, tria materials i et despreocupes totalment de la obra, en 3 mesos pis reformat i a la perfecció! Des de aquell moment sempre que necessitem assesorament, obres i demés, només fem una trucada i sabem que tot sortirà bé. 100 % recomanable."


- Ausiàs March -
"Volia fer la reforma de la casa des de feia temps. La Maite Bravo, amb la seva professionalitat i bon fer, va saber donar forma i vida a tot allò que jo volia, amb les seves idees, va plasmar la meva personalitat en la meva casa. El resultat és fabulós. Tot l’equip que va participar a la reforma dirigit per la Maite Bravo va ser fantàstic i professional."


- Rector Ubach -
"Tot va començar per la idea de treure una banyera. L'única cosa que tenia clar quan van morir els meus pares era que la banyera del bany la treuria. Vaig contactar amb la Maite per parlar de la reforma del bany, i vaig acabar per reformar pràcticament tot el pis. Per descomptat, la Maite tenia raó. El pis estava molt bé cuidat i m’horroritzava la idea de fer obres, però, una vegada ficats en una reforma, no seria millor fer-lo tot d’una vegada i oblidar-me del tema en lloc de fer una habitació cada equis anys? Adequar el pis als meus gustos i necessitats, modernitzar les instal·lacions amb l'objectiu d'optimitzar recursos, combinar lo antic amb lo nou y sobretot, molta llum i molt de color. La Maite em va interpretar molt bé, em va guiar a lo llarg del procés, d'algunes coses em va convèncer, i d'altres, li vaig convèncer jo. Ah, i em va permetre oblidar-me de les coses més tedioses i complicades d'una reforma, ja que la Maite porta un control rigorós en el batalló d'operaris i industrials que intervenen en la reforma amb la finalitat de que tot es faci en el temps i manera adequada. Lo qual, amb plena pandèmia pel mig, no era gens fàcil. El resultat ha estat la meva llar, un pis que ha quedat preciós i a on em sento reflexada i estic feliç. Si alguna vegada necessités reformar alguna cosa més, no dubtaria a qui s'ho encarregaria: a la Maite Bravo i al seu equip de Cubí 80.""