Serveis


L'equip de Cubí 80 ofereix dos tipus de serveis, adaptant-se a les necessitats de cada client:

Projectes

D'una banda, ofereix el clàssic procediment d'anteprojecte, projecte i direcció d'obra que implica realitzar una reforma completa o parcial (o la reforma d'una estança aïllada), on es dibuixen els plànols necessaris per a la seva posterior realització. També es trien cadascun dels elements proposats tant en model, textura i color, incloent la gestió dels mateixos.

Assessorament puntual en interiorisme i decoració

D'altra banda, Cubí 80 ofereix altres tipus de serveis en els quals es realitzen canvis sense obres, donant consells professionals, guiant i decidint junts amb el client la sensació desitjada i proposant solucions estètiques estudiant la funció.

A més, Maite Bravo ensenya interiorisme i decoració a través del One-to-One, és a dir, explica interiorisme a aquelles persones interessades en decorar elles mateixes les seves pròpies cases. Maite ensenya a llegir la geometria de l'espai a renovar, a equilibrar els pesos visuals i a coordinar els diferents elements segons gustos, estil i personalitat, creant un criteri d’ elecció amb la finalitat que el client ho pugui realitzar per sí mateix.

Per tant, Maite Bravo ofereix un servei d'assessorament d'interiorisme i decoració comptabilitzat per hores, on treballa amb el client resolent dubtes, donant consells i ajudant a decidir qualsevol aspecte. Les reunions es realitzen a l'estudi de Cubí 80, a les botigues proveïdores o a l'espai a renovar.