Serveis


L'equip de Cubí 80 ofereix diferents tipus de serveis, adaptant-se a les necessitats de cada client:

Per una banda, ofereix el clàssic procediment d'avantprojecte, projecte i direcció d'obra que comporta realitzar una reforma completa (o la reforma d'una estança aïllada), on es dibuixa els plànols necessaris per la seva realització. També es trien cadascún dels elements proposats tant en model, textura i color, incloent la gestió dels mateixos.

Per altre banda, Cubí 80 ofereix altres tipus de serveis on fa canvis sense obres, donant consells professionals, guiant i decidint junt al client la sensació desitjada i proposant solucions estètiques estudiant la funció.

A més, la Maite Bravo ensenya interiorisme i decoració a través del One-to-One, és a dir, explica interiorisme a aquelles persones interesades en decorar elles soles les seves pròpies cases. La Maite ensenya a llegir la geometria de l'espai a renovar, a equilibrar els pesos visuals i a coordinar els diferents elements segons gustos, estil i personalitat, creant un criteri d'elecció amb la finalitat de que el client ho pugui fer per ell mateix.

Per últim, la Maite Bravo ofereix un servei d'assessorament d'interiorisme i decoració contabilitzat per horas, on treballa amb el client resolent dubtes, donant consells i ajundant a decidir qualsevol aspecte. Les reunions es realitzen en el estudi de Cubí 80, a la tendes subministradores o a l'espai a renovar.